Click Click

Sunday, December 7, 2014

2015 is coming so sooooonnnn.

Tajuk entri kalau tak over, tak sah. hahaha

Tapi betul lahhh. its already december!
Sekejapannnyyaaa.
Hehehe. kesalahan bahasa di situ.

Irfan Ahmad, 4yrs 2 wks and 2 days young

Dia dh boring tgk mickey mouse club house dia, dia offer mama remote tv, "nah mama, mama tgk la cerita lain"

mama buat2 tanya, "cerita lain tu cerita apa?"

"mama tgk la cerita orang, mama tgk cerita orang kan"

"ok, kalau mama tgk cerita orang, babah tgk cerita apa?"

"babah tgk cerita bola.. "

hah... nmpak tak relation di situ, mama suka layan drama, abah pulak takde cerita lain yg abah tgk, lepas bola, bola lagi, hahahaha

anak pun dah perasan.

Maryam Hannah, 1 yr 1 month 1 week 1 day young

Tengah suap 2 beradik ni makan yee mee, oh diorang ni mmg ikut selera mama abah, suka makan mee.

mama tnya abang, "best tak mama masak?"

"deliciousss" bangga mak, hihi

mama tnya lagi, "adik, best tak?"

"dap"

aahhhh speechless. alhamdulillah. ini la yg allah kata penyejuk mata dan jiwa kan...

No comments:

Post a Comment

Cari cari