Click Click

Friday, November 21, 2014

Irfan Ahmad 4 yrs young

Happy birthday ultraboy :)

Kelakar tau irfan ni, boleh dia marah bila abah dia nyanyi birthday song kat dia tgh malam td, hahaha.
siap ngadu, "mama, tgk abah ni, marah dia"
mama tnya kenapa?
"abah ni...nyanyi"
hahahahaa.. nyanyi pun tak boleh ka?
irfan irfan...

Birthday yg ke 4 tahun ni, samaje macam 3 tahun yg lepas.
Takde party party.
Insyaallah nnti buat goodie bag untuk bagi kat kawan2 kat sekolah.
Haritu saja google gambar cake image dibo dragon, tunjuk kat dia, tgk gitu2 jela, takde la dia beria2 mintak cake, hihi.

Hadiah bday pun tak pandai mintak lagi, tp selalu je apa dia nak dia dapat. hihi.
Asal ultraman rosak je, "nanti beli baru neyyyy.."
suka hati kan? 

Umur 3 tahun 2 bulan dah kena g sekolah kan, but anyhow mama tau irfan dah pandai bawak diri.
Dah banyak sgt pengalaman yg mendewasakan irfan.
Banyak sangat sampai mama rasa eh cepatnya irfan dh besar, haritu macam baby baby je lagi.

Above all this, Mama doakan irfan jadi anak yg soleh, yg mendengar kata.
Yg bijak, yg sihat, yg handsome, yg segala gala yg terbaik lah :)
Semoga irfan membesar dengan baik.
Mama and abah sayang irfan.
And kalau mama and abah marah sikit sikit tu ada la sebabnya, semua pun nak yg terbaik untuk irfan.
Mama and abah akan cuba berikan yg terbaik untuk anak2, but ALLAH jugalah sebaik sebaik penjaga.
Mama doakan Irfan terus dalam lindunganNya.


Acamen bobot mama. habes serius dah tu, takut tak? hahaha

No comments:

Post a Comment

Cari cari