Click Click

Tuesday, October 28, 2014

Maryam Hannah 1 year young

Selamat hari lahir sayang.
Semoga allah berkati umur anak mama ni.
Princess pengarang jantung hati mama, abah and abg.

Semoga maryam membesar dengan sihat.
Sembuh dari eczema kt pipi tu, hihi

Jadi anak yang solehah.
Yang akan mendoakan mama and abah.

Anak mama ni kan dah pandai jalan, jalan elok2 k.
Jangan kacau baby kt nursery, haha.

Manja kesayangan mama, abah and abg ni kena strong tau.
Kena pandai jaga diri.
Mama tak selalu ada, tp my bless and doa will always be with you.

I love you maryam hannah.
Abah, abang Irfan sayang sangat kat maryam.


Eh, muka maryam separuh je, muka mama and abah yg lebih. Hahaha
posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Cari cari