Click Click

Thursday, August 28, 2014

Setelah sekian lama...

Hahaha..
Tajuk takleh blah...
Hihi

Kalau la blog ni boleh berkulat macam mug air chocholate yg aku biar tak berbasuh ni, mesti dh lama berkulat.
Hikhikhik.
Kesian blog.

Nk buat lagu mana, tuan punya blog lebih prefer merapu kt fb dia.
Hihi.
Gambar pun tempek kt Ig pastu link ke fb jugak makanya sepi lah blog ini.
Huhu

Ok.
Bagi tidak membiarkan blog ni sepi begitu saja, mari menulis sesuatu yg signifikan untuk dikenang.

Today. Thursday/Khamis. 28 august 2014.
Bila sampai pada tarikh ni, mesti ingat 2 perkara ni.
1. Tarikh pulangnya arwah abah (bapak mertuaku) kepangkuan rabbnya.
2. Birthday abbas anak kak jessie :)
Satu cerita sedih, satu cerita gumbira.
So this year, on this specific date genaplah 4 tahun pemergian abah and 4 tahun jugalah umur si abbas.

Semoga roh arwah abah ditempatkan dikalangan orang2 yg beriman dan beramal soleh. Semoga kami anak2 cucu cit keturunan abah menjadi anak2 yg soleh solehah yg sentiasa mendoakan abah. Semoga kita bertemu semula di firdaus.

No comments:

Post a Comment

Cari cari