Click Click

Sunday, July 20, 2014

World Cup 2014

Seperti yg semua orang sedia maklum,
German juara piala dunia 2014.
Hihihi
Diulangi GERMAN.
hihi.

Seperti kebiasaan, jemil menyokong tegar pasukan Brazil and Belanda, alah...tuan rumah yg kalah teruk ngn German tu, hahaha.

Aku sebenarnya dh pencen dh layan2 bola ni.
Zaman zaman membahan orang bila team yg disokong kalah tu dah lama dah berakhir, mmg dh tak berapa ada feeling nak tgk bola.
Ntah la kenapa.
Dah tua kot, anak pun dah dua. Hihi

Tapi yg bestnya, world cup kali ni masa bulan ramadhan, macam lagi mudah je bangun mlm dengan adanya world cup ni.
Siap ckp kat jemil, mlm yg german menang besar tu sbb aku doa dlm sujud supaya german menang, hihihi.. bunyi cam riak la pulak, hahaha.

Just nk tepek semua print screen yg penyokong brazil spammed kt wall fb aku, sudahnya wall fb dia senyap sunyi sepi bila team team dia kalah. Hahahaha

Anyhow, see u next 4 years.

Awal awal lagi dia berangan dah sampai Brazil, hihi
Tengokkk... percubaan untuk tujuan provokasi

German kalah sikit pun dia kecoh2, see

Mengkonpom out kan german kononnnnnn, hahahhha
Oklah.
Sekian sesi membahan suami sendiri di blog sendiri tanpa pengetahuan dia.
Hahahah.. ini kira mengumpat ke? Hahahaha
Aku tau jemil dh lama tak bukak belek2 baca blog aku ni, hihihi

No comments:

Post a Comment

Cari cari