Click Click

Thursday, July 31, 2014

Raya Ber-4

Raya tahun 2014  ni macam lengkap je sbb dh ada sepasang anak.
Hihi
Excited cari baju kurung forcikyam.
Nak matching ngn mama abah and abg.Extra seronok.
Tanda tanda excited. Hihi
Tahun ni giliran beraya di ipoh.
Raya kedua kita balik semula ke k.l ye.
Tahun ni tak mcm tahun sebelum ni (balik kodiang) sbb mak mertua den nk ke london. Hihi

Masak2 at ipoh mmg ibu jela yg masak, kita tolong2 aje.
Memandangkan cikdya pun 1st time beraya as isteri uncle pek, kita suh jela dia yg tunjuk bakat kat dapur. Hahaha.

Anak teruna bersiap

My love

Abah. Cikyam. Atok

Family potrait. Huru harare. Hahahaha
Alhamdulillah diberi lagi kesempatan untuk berpuasa dan beraya lagi tahun ni.
Semoga segala amalan baik dibulan ramadhan akan kekal buat even dh keluar dr bulan mulia ni.

Happy raya :D

No comments:

Post a Comment

Cari cari