Click Click

Monday, June 9, 2014

Cikdya kawen

Cikdya is irfan and maryam one and only auntie.
Hihihi.
My younger sister.

Akhirnya ke jinjang pelamin juga adik aku,
Setelah berzaman deme dua ni bercinta.
Hihi

Dipendekkan cerita,
Ya and topek dinikahkah on 30 may 2014.
Majlis resepsinya on 31st may 2014.

Ni gambar beberapa minit sebelum ke masjid untuk nikah.
video

Tak sure boleh ke tidak view video ni,hihi

Ni muka cik lagi, belum puan

Ni pun gambar sebelum bergelar suami

Ni muka bersyukur. Dah jadi isteri orang, hihi



Nampak tak budak berlemuih tu. Dimana ada cikdya disitu ada dia. Makanya semua gambar kawen cikdya ada terselitlah gambar dia sekali. Hahahaha
The other week, on 7 Jun pulak berlangsungnya majlis bertandang di rumah uncle pek kat tepen nun. Hihi

See. Ada irfan disitu.

Ada 2 pasang pengantin. Jai tu adik tiri pek.

Encik Taufiq and Puan Safa Nadia
Dengan itu selesai lah majlis dikedua dua belah pihak.

Bermula lah kehidupan bersuami dan beristeri, hihi.

Doa dari kakakanda, hehehe
Semoga anda berdua sentiasa hidup dalam barakah, sakinah dan mawaddah.
Semoga anda berdua tenang melayari bahtera rumah tangga yg kadang2 datang geloranya.
Sentiasa selitkan iman dalam diri.
Selalu toleransi.
Wahhh.. berpuisi pulak ahhkakkk.

Okaylah. Sekian ucapan beta.


No comments:

Post a Comment

Cari cari