Click Click

Saturday, April 26, 2014

Hari Sukan version 2

Irfan and Maryam kan dh bertukar taska/tadika since January this year, makanya ni 1st hari sukan for both of them kt sekolah baru tapi second time in life for Irfan.

Perbarisan.
Start around 9am dengan perbarisan masuk ikut kelas.

Kelas 4 years old ada 2, 4 earth dgn 4 marikh. Irfan kelas 4 earth.

Jalur Gemilang.
Dh berbaris masuk tu, nyanyi national anthem, lagu lagu patriotik lain, lepas tu aerobic.

Sebelum sukaneka irfan, ada acara ayah and anak untuk baby nursery bayu mewah.
Maryam Hannah ngn abah took part, menang nombor 3. Hihi

Gambar takde, huhuhu
Acaranya ialah, abah kena cari baju anak sendiri yg dilonggokkan kat satu tempat, then lari balik pegi kt baby tukar diaper and baju baby.
Hihi.
Riuh ok. Riuh dengan suara sorakkan mak mak je.

Sukaneka
Irfan Ahmad masuk 2  acara, isi air dalam botol guna span dengan bawak bola dalam sudu guna mulut, kitorang menang sorak je, hahaha

Lepas tu ada acara mak and ayah, yg ni pun dapat no 3. Hahahh. Sakit2 badan lepas tu. Berusaha oh nk bg menang.

Actually masa ni opah, atuk and cikdya dtg sekali, excited nk attend sukan irfan and maryam.
Apa apa aje yg berkaitan dengan budak 2 org ni mmg buat orang semua teruja.

No comments:

Post a Comment

Cari cari