Click Click

Thursday, November 21, 2013

Irfan Ahmad 3 yrs old

taken subuh 21 Nov 2013
Alhamdulillah, dah 3 tahun Allah pinjamkan dia pada mama and abah. Jadi penyejuk mata mama and abah.
Tiba2 rasa sekejap je dia dh besar.

At 3 yrs banyak bnda yg dh lalui.
Spiritually and mentally.
Macam2, kadang2 buat mama and abah kagum dengan dia.

At 3 yrs old, dia dh jadi abg.
Sangat2 reliable, setakat ni dia dengar ckp mama supaya tgkkan adik, tolong mama. Belum ada lagi lah percubaan untuk mendukung adik tanpa kebenaran, hihi

Irfan Ahmad,
Mama and abah loves you so much.
Tak ada beza sikitpun even dh ada Maryam.
Mama doakan Irfan terus membesar menjadi anak yg soleh, bertanggungjawab, cerdas dan bijak, sentiasa memberi manfaat kepada semua disekelilingmu. Pendek kata, mama sentiasa mendoakan yg terbaik untuk anak mama ni.

No comments:

Post a Comment

Cari cari