Click Click

Friday, August 16, 2013

Keluh Kesah tgh malam, huhu

Esok start keje balik.
Lama sgt cuti, gini la jadinya... excited ke nervous ke tah apa2 sampai susah nk lelap mata.
Siang tadi tak tido seminit pun. adoiiii...

Aku punya la mengelak dari tertengok video viral kat fb pasal laki pukul bini depan anak2 dlm lif tu.
Sekali, tertengok jugak masa berita tv3 tunjuk tadi....

Well, there is always 2 side of the story, kita tak tau pun apa sbnrnya jadi antara depa dua tu.
Tp yelah... dh cctv dlm lif tu tunjuk gitu... itulah yg kita paham kan...

Ni lah sbbnya aku malas nk tgk.
Sbb aku tau nnti aku susah nk hadam cerita2 macam ni.
Sakit hati aku mengalahkan aku yg kene debik mcm tu. huhhh

Aku rasa, kalau akulah perempuan dlm lif tu, video tu akan jadi lebih dramatik, and lelaki tu mungkin tercedera jugak.
Tak banyak, sikit. Mesti cedera. hahahaha

Astagfirullah al azim

Cari cari