Click Click

Saturday, June 22, 2013

Irfan Ahmad 1st Sports Day

Sebabkan ini adalah 1st time, maka mama and abah Irfan memang sangat2 excited.
Dh siap2 mark calender 2 months earlier, abah dh siap2 ambil cuti. hihihi

 baby athlete. hihi 
Mula2 masa pihak taska inform yg akan sertai sukan taska2 daerah gombak ni, aku nk tergelak pun ada. Dalam hati, boleh ke budak2 umur 2 tahun setengah ni nk masuk pertandingan, boleh ke diorang dengar arahan. Bukan la nak underestimate budak2 ni, tp yela... tgk si Irfan ni cm baby2 je lagi. hahaha

2 minggu sebelum sukan ni, setiap sabtu ada latihan sukan ye. hihi. So sabtu mama duk rumah sorang2, abah g kerja, anak ada latihan sukan. Rasa macam...ehh dah besar dh rupanya anak aku. hahaha.

there...my little boy.
Sebabkan ada budak2 yg tak bawak topi, makanya nk standardized semua tak pakai topi. hihi. Tu muka monyok sbb baru perasan mama ada kat situ. Terus sebik2 nk nangis, haha. Malam tu dia tido lambat, subuh2 dh kena paksa bangun and mandi sbb nk kena berkumpul kat taska pukul 7.15pagi. Meragam jugak la sekejap, tp bila sampai school tgk kakak2 and abang2 semua dh ready terus dia excited.

Start with perbarisan masuk, then nyanyi lagu Negaraku, pastu terus start sukan ikut stages of age.
Yang paling 'takbleh blahnya' ada pertandingan nyanyi ramai2. And...taska si Irfan ni pilih nyanyi lagu Putih2 Melati, hadoiiii..

Macam macam ragam.

Kenangan terindah.

Ada sukaneka untuk makpak jugak. Tp kitorang tak join, hihi.

Nk letak video2 yg sempat dirakam. Tapi tak sure boleh ke tidak ni.




No comments:

Post a Comment

Cari cari