Click Click

Monday, March 11, 2013

Sakit

Diuji dengan sakit-yg-insyaallah-bearable-lagi, haha
Selsema. Rasanya masa awal2 pregnantkan irfan dulu pun kena selsema batuk and demam yg on off jugak.
Tp tak ingat lama ke tidak.
Selsema kali ni dh dekat seminggu lebih.
Selsema paling teruk seumur hidup rasanya.
2 kali tukar ubat.
Dalam masa seminggu 2 kali pergi klinik, risau punya pasal.
Kalau tidak, selsema? Apa ada hal.
Last week, walaupun selsema, masih ke pejabat. Tisu sekotak jd bestfriend. Tp bila selsema makin teruk, pening and sakit habis sebelah muka, and hingus yg keluar pun dh ada ciri2 jangkitan kuman, baik aku rehat kat rumah.

Hari ni kita rehat2 jelah ye.

Cari cari