Click Click

Tuesday, January 8, 2013

Malam 7 Jan 2013

Disebabkan 'kecekapan' Irfan Ahmad ditambah dengan maknye yg tak berapa nk cekap, tangan kanan budak bertuah ini telah melecur gara gara cubaan untuk membuka penutup rice cooker.
Akibatnya... dah tak cantik dah kulit tangan anak den.
Pagi tadi bangun tido mengadu sakit.
Lepas ni kita dua dua kena extra careful ye.
Cant blame other than ourself. (Oh, mksudnya mama and irfan)
_._

2 comments:

  1. ibu irfan kena lebih cekap la lepas ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah...aku rasa teruk sgt..
      Lesson learned,harap2 lepas ni takde la dia berani2 usik barang dapur lagi. Dengan harapan la..haha

      Delete

Cari cari