Click Click

Sunday, December 23, 2012

My Bestfriend's Wedding

Weeehooo.
Harini bersiaran langsung dari ipoh jaya.
Sampai dari k.l pukul 1030mlm td.
Plan awal kononnya nk gerak dari ofis terus ke ipoh kul 6ptg
Nak ada ngn syikin masa dia nikah, tp malangnya disbbkan jammed, kitorg sampai lmbat. Terpaksa la aku ngn ad broadcast tru phone je, huhu.




Ad whatsapp gmbar syikin selepas di make up. Cantik member aku pakai eye shadow, hihi



Ain and Ad yg comei..hihi lamanya tak jumpa ain. Last jumpa masa confinement 2 tahun yg lepas.
Kitorg plan semua nk pakai jubah hitam,aku pun dh siap tukar jubah masa kat office semalam, tp apakan daya. Tak smpat sampai.

Syikin ahli klik mafia aku,hihi poyo sungguh kan, hahaha seb baik takde no keahlian, haha
Syikin ahli keempat yg kahwin selepas ain, su and aku, tinggal a.d je yg masih bujang, hihi



Itu kami with addition of irfan ahmad and zianita.
Nita pun dh nk kahwin next year




To my dear bestfriend Syikin,
Aku doakan ko and Mizi bahagia, selamat menempuh alam perkahwinan and rumahtangga yg penuh pahit manis ni.
Aku doakan korang berdua saling cinta hingga ke syurga,
Aku harap persahabatan kita kekal selamanya.




Agak mencabar jugak ye utk dapatkan shot terbaik utk family potrait ini, hihi



Last but not least, our 14 yrs and counting friendship... insyaallah.
Klik mafia forever, wahhhhhhh... hihi

No comments:

Post a Comment

Cari cari