Click Click

Monday, December 24, 2012

BPless and Coolerbagless

Harini pegi office tanpa 2 benda penting itu.
Alkisahnya, sbb dh tertinggal pam kesayangan kat ipoh. Even ada pam letrik tu rasa mcm malas giler kot nk angkut g office. Hihi
Production pun dah tak byk, jadi subuh2 sepie tadi terus decide nk stop pam kat office.
Rasa lain mcm jugak la, sbb selalu aku ni mmg bawak paling kurang pun 2 bag.
Harini cuma bawak handbag semata, hiuhiu.

Weaning process.
Aku and Jemil mmg nk slowly weaning Irfan dari BF.
Maybe ada org berpendapat tentang bagusnya extended BF ni, for bonding tu.
Aku rasa aku pilih utk wean off pelan2.
Harapnya menjelang umur Irfan 2 setengah tahun or 3 tahun dh tak BF dah.

Insyaallah Allah permudahkan urusan kami seperti Dia permudahkan perjalanan penyusuan sebelum ni.

4 comments:

  1. tahniah...dh dapat PhD
    kite still xdapat wean off alya..huhu

    ReplyDelete
  2. Thanks noen.. lega and bersyukur, hihi
    Saya pun tak berjaya wean off 100% lagi.
    Kadang2 irfan boleh je tido sendiri tanpa df or df kejap sebelum lena. Tapi kdg2 dia mintak jugak dgn cara yg sgt comel smpai kita takleh nk kata no, huhu
    Sekarang ni, kalau dia mintak saya bagi, kalau agak lama sgt smpai bdn kita pun dh lenguh, try je slow talk ngn dia (dgn bapak dia skali, hihi) kadang kadang menjadi, hihi

    ReplyDelete
  3. aku kalu kira mmg dah 100% berjaya wean off..tp perasaan sedih tu jgn cakap la...dr awal2 nak mulakan step wean off tu smpai la skrg...rindu nak bf lg..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa lagi na, tambah la baby, hihi

      Delete

Cari cari