Click Click

Sunday, December 2, 2012

2012 Bowling Tournament

Sebelum cerita, kita tepek gambar tournament bowling yg lama2.


ni gambar 2008


yg ni 2009
2010 tak main sbb tgh pregnant, 2011... ada bowling tournament ke? Tak ingat.
This year punya tournament agak lain mcm sikit, sbb staff dh dipecahkan ikut rumah sukan, so team bowling pun kena ikut rumah sukan jugak la.
Aku rumah ungu, actually ramai je dept aku yg sama rumah, tp biasala, bukan semua org nk join kan.
Aku ni kan mmg suka join2 bnda gini.
Tahun 2009 kot, aku main badminton, main bola tampar, bola jaring, hihi.
Jgn tak caya tau, team i ni juara bola tampar tau, dapat gakla rm50 sorang, i ni naib juara badminton single tau tp please jgn tnya naib johan dari berapa contestant yg join badminton single tu, taknk jawab, hahaha
Astagfirullah, jgn riak intan oooiii..
ahaha
Tp kebelakangan ni mmg mls nk join sbb takde geng.
Masa nk daftar main bowling ni pun aku ckp kat ketua rumah sukan, aku nk main tp takde geng, so aku redha je diletakkn dlm team mana pun, hua2


Saya bawak penyokong kuat saya 2 org ni.


Tp yg sorang tu lebih busy main, lari and menari sbb musik dlm tmpat tu kan kuat. And end up, diorng berdua tidur keletihan, ye.. 2 2 tidur.
Sbb tu la point second game and third game teruk, sbb takde supporters. Hihi alasan.


Aku kan satu satunya bunga dikalangan kumbang2 yg 4 ekor tu, so mereka lah cheerleader merangkap coach aku, tp chief coach mstilah my DH kannn.
Penat deme ajor suh straight kan tangan masa baling bola tu, tp asyik la senget...
Aku paham perasaan diorang, hahaha.
Mereka tidak patut dipecat atas prestasi aku yg kurang menyerlah hari itu, ehhh tetiba. Haha
Thanks to Helmy, Ilyas, Abg Amin, and Abg Rahman sbb sudi menyunting saya menjadi teammate kalian.
Dan kalian tak marah even saya asyik baling bola masuk parit. Hehe
Tapi parit2 pun, team kitorg no 10 tau dari 45 team okehhhh..
I no 95 tau dari 109 ppuan yg main, hahahaha
Sekali lagi, jgn takbur intan.......
Tp mmg event2 camni mmg best and enjoy.
Yelah, bayar rm20 je, dpt t-shirt yg qualitynya boleh tahan. Main 3 set game. Dapat hadiah lagi. Sape nak bagi. Syukur alhamdulillah.
Cuma, kalau alang,anor and kawan2 lain ada macam dulu2 mesti lagi best..... huuuuuu... rindu.
T.T

2 comments:

  1. T__T

    nak join. player luar takleh ke? hehehe

    -anor-

    ReplyDelete
  2. Hahaha... kalu boleh kalu aku dh call korang dahhhh... hihi

    ReplyDelete

Cari cari