Click Click

Friday, December 14, 2012

1.2.34

Sebenarnya, aku pun baru perasan sebenarnya.

Org kan semua sibuk 12.12.12, tp tak perasan tarikh cantik ni.
Hari ni, 1 safar 1434 hijrah. 1.2.34.

Hari ni takde benda sgt pun yg aku buat.
Kerja kat ofis biasa2 je. Nak perabih keje yg mmg aku target nk bagi siap this week.
Lunch time aku bli makan kat gerai tepi jalan ni je. Dah berbulan rasanya aku tak bli kat luar ni, selepas insiden makanan ofismet ku ada kaki lipas, hihi
Lepas mkn terus tido sampai la beberapa minit sebelum pukul 2.30 ptg.
Tidur lena sungguh. Letih sangat rasanya.

Kesimpulannya, harini aku rasa extra letih. Itu sahaja.

Entri tak berfaedah sungguh!

No comments:

Post a Comment

Cari cari