Click Click

Saturday, November 17, 2012

Run for your heart.

Cerita ni dah sgt basi, huhuhu
Tapi nk share jugak jugak.
Aku kan keje hospital jantung, so mestilah tunjukkan sokongan kan.
Anyway, aku takde la melarikan diri. Huahuahua
Aku hantar wakil, my DH. Hehehe
Dasyat OO..dia top one hundred OO dari 1500 runner!

Biasalah aku and Irfan Ahmad jadi penunggu je, hehehe

Tapi sementara tu ada few booth utk diterjah.

Bawak Irfan g wat health screening dulu. Free ye.
I daftar as one of organ donor. Rasanya masa kat uni dulu dh daftar.
Takpe, daftar lagi sekali dapat card!
Ada booth utk quit smoking.
Booth2 dari sponsor2.

Byk jugakla goodie bag yg runner dapat.
Once complete je larian tu dapat finisher medal.best kan...
Bak kata org yg dh pindah gleneagle tu 'IJN ni best, byk wat event best2, setahun duk gleneagle takde apa2 pun' hehehhehehe

Cabutan bertuah pun best best.
Tp biasalah kitorg ni, elok balik je baru la nama naik. Nama dua dua pulak tu.
Itulah dh dinamakan takde rezeki kannnn.
Takpe kami redha. Huahuahua

Published with Blogger-droid v2.0.9

No comments:

Post a Comment

Cari cari