Click Click

Wednesday, November 21, 2012

On Your 2nd Birthday : Irfan Ahmad

Doa ini special utk anak kesayangan mama,
The only one (buat masa ni, hihi)

"Semoga Allah panjangkn usia Irfan Ahmad, diberkati Allah sepanjang kehidupan ini. Semoga Allah limpahkan rezeki yg byk utk Irfan. Semoga Allah sentiasa bersama mama and abah dalam mendidik Irfan. Semoga Allah makbulkan doa mama and abah, agar Irfan Ahmad jadi anak yg soleh dan bijaksana. Semoga Irfan membesar dan terus diberi kesihatan yg baik. Semoga Allah sentiasa membimbing Irfan menjadi hamba yg bertaqwa dan sentiasa memberi manfaat kepada org lain sepanjang umur mu anak..." "Semoga Allah perkenankan doa2 mama ini" :)

Today is your 2nd birthday darling sayang,
Walaupun Irfan buat 'dek' je bila abah nyanyi lagu birthday tgh2 malam tadi, we dont mind. Hihi

Macam last year, no birthday celebration... yet. Haha
Sebenarnya dari last year mcm2 mama and abah plan, tp ye, perancangan Allah itu lebih baik.
And macam last year jugak, mama buatkan goodie bag utk kwn2 Irfan kat school and anak2 kawan2 mama and abah.
Seronok tau bila bagi benda2 kat org ni, especially makanan, hehehe
Macam best jugak konsep ni, cam giving instead of receiving..
Insyaallah, next next birthday pun kita buat macam ni k.
Mama and abah tak beli hadiah pun kat irfan lagi,
Tp boleh tak kira truck2 yg mama bli ahad aritu as birthday present? Haha. Sbb, nmpak irfan suka betul main ngn lori2 tu.
Insyaallah, next week mama and abah will buy something for you k.
Mama and abah nk irfan tau, yg mama and abah sangat2 sayang irfan.
Kalau mama mampu lori minyak betul pun mama sanggup bli utk irfan, haha

Love u so much Irfan Ahmad.
Selamat hari lahir.

No comments:

Post a Comment

Cari cari