Click Click

Friday, November 2, 2012

Excellent at workplace & Cemerlang di rumah

YouTube

I know jemil will read my post in here.
That is why i'm writing this. Hihihi
Taklah. Niat nk share video mufti menk cakap pasal husband and wife.
Sudi sudikanlah klik link tu.
Semoga bermanfaat.

Mufti menk cerita pasal suami kena puji masakan isteri.
Dalam contoh2 yg mufti menk cakap tu.
Ppuan mmg macam2 jenis.
Kalau jenis yg positif tu, kalau kena komen tak best or laki complain, maybe  dengan positifnya menjawab "oyeke bang, takpe next time saya akan improve masakan saya"
Tapi. Kalau jenis yg satu lagi. "Lepas ni saya taknk masak utk abg dah, kalau lapar masak la sendiri". Parah.

Aku rasa aku mcm golongan yg lagi satu yg mufti menk did mention dlm video tu. Hihihi
Abg, abg cakap cuk masak semalam terlebih minyak kan? Next time bila cuk nk tumis apa2 nnti cuk panggil abg eh suh sukat byk mana minyak nak letak. Hahaha
Taklah. I wouldn't do that.
Saya kan jenis org yg boleh terima kritikan :p
I dun need you to puji2 me baru i akan masak.
Cuk tak suka la kena puji... nnti jadi riak :p
Hehehehe

I know i'm away far to be so called perfect wife.
Byk kekurangan sana sini.
Hari hari pun fikir macam mana nk ubah and perbaiki diri.
Tapi, tulah.. bila dh penat balik dari office, i failed to be excellent at home.
Sorry ye abg.

But in anyway, i'm grateful to have you.
I know you love me.
Makan je apa pun yg bini abg ni masak, even terlebih minyak.Hahahhahaha

Love,
Cuk
Published with Blogger-droid v2.0.9

No comments:

Post a Comment

Cari cari