Click Click

Thursday, October 25, 2012

Emergency Leave


Gambar di atas ialah gambar seorg budak kecik bertemperature 38·c.
Dia ok je mlm sebelum tu, cuma dia tak cukup tido.
Dia tido awal, tp terbangun pukul 2 pagi. Dia main tak ingat nk tido, akibatnya masa dh smpai depan gate nursery dia termuntah.

Mama and abah terpaksa jugak pergi office. Sbb keje mama sgt la menimbun.
Tp dalam kul 10 tu babysitter dia call ckp bdn dia still panas even dh bg ubat demam.
Maka, lunch time tu terus apply cuti.
Kerja, siapkan mana yg patut je. The rest can wait.
Anak lagi penting.

Aku sebenarnya mmg jenis yg tak risau if anak or even aku diri sendiri demam or selsema yg on off tu. Tp bila org keliling risau aku jadi risau la jugak.

Alhamdulillah, lepas bg irfan makan ubat demam and antibiotic tu dia dh ok.
Harini dh bleh g school. Mama pun g office dgn tenang.

Published with Blogger-droid v2.0.9

2 comments:

  1. Sy pun, keje berlambak mcm ne pun....sgp tgl klu anak demam.

    Semoga lekas sembuh ye?

    ReplyDelete
  2. tapa fara, kadang2 tersepit jugak.

    even saya rasa anak saya taklah kerap sgt sakit tapi cuti tahun dh habes ni. hihi

    saya doakan anak fara pun sihat sentiasa ;)

    ReplyDelete

Cari cari