Click Click

Sunday, October 21, 2012

Mama's Handsome Boy at 23 Months

Sudah menginjak ke 23 months, maknanya next month sudah birthday yg ke 24 months, 2 tahun!

Budak 23 bulan ni dh pandai macam2.
Boleh la nk di ajak borak, tinggal paham ngn tidak je, hahhahahaha
Dia sgt expert memanjat. Panjat kerusi meja makan then langkah masuk dlm highchair dia,agak2 dh bosan dia lompat pegi panjat sofa, and then terjun tiruk or slide dicelah sofa.
Mama tgk je, agak2 nk jatuh mama pegi la sambut.
Huahuahua.

Dia sekarang pandai protes, if kita nk buat apa2 yg dia tak nk or tak suka, suka suki jerit NO sekuat kuat hati.
Mana blajar neh???
Kalau tgh mood tak berapa nk elok tu, ngn sapa2 pun tak mau.
Dah macam anak koala bear dh berpaut ngn mama.
Abah cuit sikit pun mengamuk.
lagi sekali, sape ajar neh??
Huahuahua

Dulu2 weekdays boleh je tido awal and bangun awal, sekarang ikut mood dia.
Kalau dia rasa dia nk main, dia boleh je taknk tido.
Esok pagi melentok lentok mengantuk.

Irfan irfan....


Default smile. Suh smile je jadi camni la.. haha


Sangat suka drive car.

Published with Blogger-droid v2.0.9

No comments:

Post a Comment

Cari cari