Click Click

Sunday, May 13, 2012

Together

Monday to Friday mama and abah kerja.
Saturday abah kerja half day. (sometimes sbb jammed, jadi sampai ke petang jugak!)

So dengan masa yg ada tu kita together2 la kemana2.
Call me 'tak berdikari', call me 'semua pun nk tunggu husband' (eh bukan sama ke maksudnya ngn 'tak berdikari'??), call me 'anti social' call me anything you want... i dun care! doesnt cost me any cents!

I choose to live like this, i'll spend my time with my loved ones. So sape je yg aku jumpa means aku sayang lah... kalau aku avoid2 nk jumpa ( dengan sengaja avoid.. that actually only me knows lah kan..hahahha) tu means aku kurang sayang lah...hahhahaha...
Sayang memang kene sayang..tapi kurang la kot...hahahaha
I miss my friend, tapi family always come first.
Org lain aku tak tau, tapi aku mmg macam tu.

I'm so attached to my jemil and irfan.
Call me 'paranoid' ke apa ke.
For me, everything atas dunia ni semua Allah loan je kat aku.
So selagi aku termampu, i'll do what i mampu.
Katalah 'laki g main badminton ngn kawan2 dia pun nk ikut.. mesti queen control! ni'.. i tak kisah..
For me, kalau dah tak diberi kesihatan nnti tak mungkin dh dapat ikut.
Or..kalau ditakdirkan pendek umur, takdela aku ikut encik suami kesana sini dah..

Ya allah, panjangkan umur aku.
Umur Jemil and Irfan.

Abah's personal coach

Mama and Abah's Heart and Soul

2 comments:

  1. walawey! mana beli adidas kecik tu? comel color dia!

    ReplyDelete
  2. itu hadiah dari one of unclenya..
    rasanya bli di bandung ke jakarta. dh terlupa.

    ReplyDelete

Cari cari