Click Click

Monday, May 28, 2012

Irfan at SUPERPARENTS Convention

This is his second time ikut mama pergi conference.
Masa Twins of Faith dulu dia baru masuk setahun. Tak pandai jalan lagi.
And, at that time tak ada nursery so irfan akan ikut semua lecture yg mama dgr or kita dgr lecture thru live transmission kat mothers room je.

This time pulak ada nursery.
Bersyukur sgt dgn kemudahan ni.
Irfan tinggal dgn abg2 and kakak2 volunteer yg baik2 kat nursery and mama and abah dgr lecture kat conference room.
Each and everytime free je, mama and abah akan pegi kat irfan.
Lunch sama or kadang just to bf and main2 kejap.
Alhamdulillah semua ok.

Ramai kawan Irfan kat situ.
Ada Bunyamin, ada Fudhail... seronok tgk cara budak2 ni main sama2.
Mujur Irfan ni jenis berdikari.
Bak kata kak zura 'Irfan ni dh macam Macaulay Culkin dlm home alone tu'
Dia buat hal dia je, dia nk main dia main je, non stop.
Dah letih dia tido.
Mana la tak letih, satu dewan besar tu ditawafnya.
Bila semua org duduk diam2 tgk cerita kat screen besar tu dia pelik, hihi

Irfan berdiri depaaannn sekali
Alhamdulillah 2 hari tu berlalu dgn baik.
Mama and abah dapat ilmu and happy sbb tau Irfan dijaga dgn baik.

Tiap kali nk join apa2 program mesti kepala ni asyik fikir, ada sape2 boleh tlg tgkkn anak tak, or ada mothers room tak.
Kalaulah semua program sediakan kemudahan macam ni rasanya mmg sgt2 membantu org2 macam mama irfan ni...hihi
For me RM45 for two days mmg sgt2 berbaloi.



No comments:

Post a Comment

Cari cari