Click Click

Friday, February 24, 2012

Klik Mafia

Hihihi..
Ganas kan nama klik aku...hahahha
Alaa.. biasa la zaman2 muda dulu... muda remaja...

Tingkatan 1 Kenanga
I miss all of them sebenarnya,
tapi semenjak kerja and ada life masing2 ni mmg susah betul nk jumpa.
and bad enough, ain kahwin haritu pun aku tak dapat balik... adehhh
last jumpa diorg semua masa diorg dtg visit irfan ahmad baru lahir...
setahun lebih umur irfan..maknanya setahun lebih la tak jumpa diorang...

2 years ago...

*My Moment*

I have 4 pengapits! Thanks for be there Klik...huhu syahdu..

Sue, merangkap mak andam..hihihi

A.d, my 2nd penagapit... wahhh ada 1st second pulak kan...
 End of my 'me moment'...
Last week,
Syikin wrote on our FB group pasal plan majlis dia,
Lagi sorg nak kawin..hiuhiuhiu..
Cepatnya masa berlalu..kan?
Rasa macam baru je kenal ngn diorg..
Semua pasal kongsi minat kat BSB (Backstreet Boys)..hihihi
Indahnya kenangan...

* The Kipas-susah-mati-BSB*

Ain, eldest among us. Nickname : AinKevin
yg paling dulu kahwin..hikhikhik
now dh ada anak sorang.. dh nk masuk 5 tahun dh umur anak dia.
Syikin cakap now ain dah tak kerja..now dh jadi housewife..

Syikin= Brian
Syikin pulak, single but not available.
Selain BSB, kitorg kongsi minat yg adventure..kitorg semua kadet polis..
and..end up now syikin sorg je yg berjaya jadi polis... hahahha

A.d= A.J..hihi
Dalam 4 org ni aku rasa a.d yg paling rapat dgn aku.. bukan la tak rapat ngn yg lain .. tapi tah la.. kira cam yg lain2 tu BFF A.d ni ibarat cam Secial BFF..hahaha..  apekekekdahnya ntah...
As of today..rasanya kawan aku yg sorang ni masih single and available.
Dia tinjau jodoh dari temapat tinggi.. ATC la katakan...

Sue= Howie D
Sue jauh nun di labuan..
last jumpa dia masa irfan baru lahir.. dia dtg rumah..
selebihnya contact tru FB je...

last but not least..
Me.. Nick.. hahahhahahahahaha
 i cant just stop laughing at myself.....
only one word can describe me..POYO!

I have lots of bestfriend sebenarnya - bestfriend disini ialah kawan yg boleh kongsi saat suka duka. And tak segan tegur kesalahan kita..and tak malu jalan ngn kita even alasannya "kalau aku jalan ngn ko nnti takde org ngorat aku sbb ko garang..." hihihi... memori
Kawan baik yg buat kita selesa sentiasa. Yg bila mana kita bersama diorg kita menjadi diri kita sendiri...

Tapi klik mafia ni ada satu impact besar dalam kehidupan aku.. and i thank allah kerana mengaturkan pertemuan kami 14 tahun lalu...



A.d, Ain, Sue, Syikin, Me

Our Sg. Congkak moment! Rindu....


ohohohoho... i miss them so much!





XOXO,
intaNick..hihi

Ya allah, lindungilah sahabat2 aku...

2 comments:

  1. ahhh...rindu giler...rs nk nangis nih...takung dh air mata...rindu sgt2 ngn korg....huhuuuuu

    nice blog...keep it up... :D

    ReplyDelete
  2. huhuhuhu..
    korg tak terpikir ke nk bukukan cerpen2 yg kita tulis dolu2 tu?
    hihihihi..

    ReplyDelete

Cari cari