Click Click

Saturday, December 31, 2011

Last Entry

I think this entry would be my last entry for this year (2011).

New year resolution?
Ada...banyak.....
hahaha

Jom plan and schedule betul2 hidup kita for next year.
Contohnya:
Bila patut amik long leave for family vacation ke? (Kena discuss dgn para suami ni)
Plan for second baby ke,so that bakal baby tu lahir on 2013.... ( ini pun kena discuss dgn para suami ni)
Raya tahun depan ni nak raya kampung siapa dulu ke....( ini pun kena discuss dgn para suami)

Itu baru 3 je contoh... ye diulangi sekali lagi ye.. CONTOHHHHH... hahaha

Well apa apa pun kita cuma merancang, dan sesungguhnya perancangan Allah adalah yg terbaik utk kita.

Pray hard for better life next year (ni one from my resolution list jugak ni).




No comments:

Post a Comment

Cari cari