Click Click

Thursday, November 10, 2011

Saling Melengkapi

Kok mmg suami isteri dijadikan untuk saling melengkapi.

Hihi.

Kalau suami pendiam mesti dapat isteri chrotchret2.
Suami yg garang isteri lembut2 sahaja.
Isteri cerewet, dpt suami yg rilex sgt..
Isteri cantik suami tak handsome. (ehhh..boleh ke kira mcmtu.. cantik and handsome itu nisbi ye intan..)

Isteri yg comunication skill nya fail, dapat suami yg lebih pandai bercakap and menyusun ayat.
(Itulah saya)

He's my other half and i'm his.

Bila dia down, saya pemberi semangat (termasuk juga pembakar jiwa..kahkahkah)
Maksudnya disini. Bila si partner buntu or jammed tetiba, seorg lagi perlu memberikan idea atau cadangan bernas bagi mengurangkan kebuntuan.

Bila terlalu stress (tgh basuh botol susu anak dalam sinki,tetiba tak jumpa penutup botol) si other half datang membantu (penutup botol ada dalam sinki je pun tp sbb stress sgt sampai tak nmpak..hihi)

Si dia menjadi pengkritik bebas (tanpa diundang), jangan pulak sentap ye..terima dengan hati terbuka. (sedang mencuba..)

Oho...my other half..i already miss you lahhh.


 Persoalan: Kalau isteri kutuk suami dalam hati pun tetap berdosa jugak kan??





No comments:

Post a Comment

Cari cari