Click Click

Tuesday, November 1, 2011

oh Blog..

blog.....saya nk mengadu...
saya stress.. walau dh cuba utk tak stress.
but i couldnt take it anymore..kene luahkan..



Modu wat hal... suction dh tak kuat..stress lah.. yela..sbb baru je beli(bulan september aritu..)
Madela harmony pun problem..sbb dh diabaikan so dia cm merajuk la pulak...
dh la stock cukup2 makan je ni..uhhhh stresssss..

ok tu je nk luahkan.

Sparepart madela dh order semalam.
..tunggu je la bila nk smpai..hopefully 2 3hari ni la..
Modu tu nk g servis tak tau bila, hari2 balik ofis lambat..weekend lak byk beno halnya..

**Mari fokus pada benda lain. Cukup la dengan menulis stress sebanyak 4 kali..eh..sudah 5..

update: dh dapat dh softfit shield and diaphragm madela pagi tadi (02/11/2011), the main reason kenapa saya suka beli dari k.aja ni lah sebabnya..servisnya sgt cpt, after service consultant adalah tip top. Harga brg2 madela yg dia jual pun murah kalau nk banding tempat lain..actually for me kan.. harga barang kalau mahal sikit dari market price pun takpe kalu tukang jual tu sgt baik and willing melayan pertanyaan customer selepas pembelian tu yg penting.. customer will always come back.

2nd update: My Modu dah sihat..lastweek (13/11/2011) dah g baiki kat sarakids. tapiiii..... nipple belah kanan crack pulakkkkkkk...arghhhh.. Agak besar jugak ujian kali ni.

2 comments:

  1. owh..jgn stress..jgn stress..kene beljar mermet la kn klo 2-2 pam da rosak..harap pam2 itu cepat elok yer

    p/s: do join my GA kat blog ya :D

    ReplyDelete

Cari cari