Click Click

Monday, November 21, 2011

Happy Birthday My Lil Boy!

Irfan Ahmad dah 1 year old!
Iye... 1 year... hihihi
macam tak percaya je dh setahun dh dia.

Baby boy mama lagi ni..
And... tak sangka berjaya jugak mama susukan irfan. Hihihi
Alhamdulillah.
Now next target is 18 months pulak..baru leh dapat Master ye dak..


Tak buat party pun, mama and abah just prepare goodie bag and hantar kat nursery irfan je. Even simple je, but we make it with full of love. Mama and abah beli snack dlm tu semua ikut favourite kitorang..hikhikhik

Gigih tau, mama and abah g tesco and packed everything subuh2 buta. hihihi


Pening jugak la kepala mama, sebab dh la malam tadi irfan langsung taknk berenggang ngn mama. Nk tido mama kene ada kat sebelah, mama bgn pergi minum pun irfan nanges macam kene dera..adoi la... tu yg semua benda buat subuh2. Irfan Irfan...

Dh setahun ni mama tgk makin manja. But independent. Okay je dengan semua org.Tapi mama bestfriend dia. Siang2 abah je yg disebut2..tapi bila nk tido je mesti kena ada mama. Time tu la baru dengar dia panggil mama.

Sgt murah dengan senyuman. Pandai posing! Mama rasa bukan camera mama and abah je penuh gambar irfan abih semua camera org lain pun penuh gambar dia tersengehh..hihi

Belum berjalan lagi. Tapi dh berjaya panjat tangga rumah pakngah dah.
Dah pandai react dengan apa yg mama buat. Mama 'haiipp' dia, dia sembur air liur...sabar je la.

Sangat suka makan. Mama masak sedap kan?? hihi
Dah pandai berebut ice blended ngn mama. Hadooiii

i will always loves you my baby..now dh jadi little boy sudah.

Last but not least..

Presenting........



My little boy yg memaksa dirinya senyum dalam keadaan mengantuk.

taken : 21 Nov 2011 at 7:15am
 Irfan.. u r the reason why i keep on going.
The reason why i can be this strong..
Loves u!
Untill the day i die.

2 comments:

  1. happy birthday irfan...semoga membesar bagai juara..anak soleh mama dan abah..penegak agama Allah..insyaAllah

    ReplyDelete
  2. tq auntie noen!

    semoga kakak alya cepat sembuh ye..

    ReplyDelete

Cari cari