Click Click

Thursday, November 17, 2011

Contest: KAMI 1st GA

Dijemput join oleh tuan rumah sendiri..mestilah terharu kan.
Lagipun contestnya mudah sgt.. lagipun saya mmg teringin sgt nk Noen jahitkan apron dan hot pads macam yg dia buat ni.. hihihi.
Baru la bleh feeling2 hot mama masa tgh masak kannn...

Utk Noen, saya rasa saya harus dipilih sebagai pemenang sbb.......

Saya pembaca tegar blog2 kamu..saya sgt2 adore dgn kerja tangan kamu. ('kerastangan'...tgn saya jauh lebih keras..hahahha) jadi kamu perlu jahitkan saya apron dan hot pads colour hitam dan merah...(ecewahh..siap request colour okehh!)



Sesiapa yg nak join GA pertama Noen boleh ke blognya. Follow all the steps and complete..easy!

1 comment:

  1. TQ intan sbb join..hehe
    all the best to you :D

    ReplyDelete

Cari cari