Click Click

Tuesday, April 26, 2011

I went to SARAKIDS BF Gathering last Sunday!

Assalamualaikum.

                               Tema :  Menyusu Sama sama =)


Telah kupaksa Jemil and Irfan bangun awal2 pagi. hihihi kalu boleh nak sampai sharp2 kul 9:00 dpn kaunter registration tu.




Can see my signature there? i wrote : 'Heart' boobsfeed moms





Kenapa eh teruja sgt nk join event ni..tah la.. my passion kot..
Raaaamaii ibu2 yg menyusu kt event tu, ada jgk la bkenalan ngn 2-3 org. 2-3 je?? Yela.. i'm still trying to improve my softskill okay.. saya ni pemalu orgnya (silap pandang org ingat i sombong-bongkak plak.. sbb i tak reti bersosial) but i'm improving..


                                                              Suka je pak haji kecik ni

Masa sara naik kuda masuk hall (hall ke?.. den tak tau nk panggil apa..haha) tu and then dia naik stage peluk mami dia adoiii sebak sgt, ditambah dengan suara emcee pun dh sebak2 jugak, rasa cm 2 kali adoooiii.. touching tau that moment.

Pastu ada slide presentation, yg ni best sbb me and jemil sgt excited nk tgk muka irfan.. hihihi masa hari khamis tu staff SARAKIDS email mintak kalu ada gamba irfan sedang ketawa gembira.. actually baaanyaakk.. irfan kan suka sengih. Rasa cm nk mintak je kat kak farah slide tu.. ayat2 dia very inspiring tau.


                                                         This is me with my heart and soul




                                                           Both are my heart and soul

Kitorg sgt semangat nyanyi lagu utk breastfeeding tu tau..bak kata jemil, cam pegi MLTR punya concert lak nyanyi sama sama..hahaha

     Menyusukan anak bersama sama. Sila abaikan tudung senget
benget tu ye. Maklumlahhh..anak kecik...

Ada breastfeeding thoughts done by tuan tanah rumah. Sumpah sedih ye dgr nasihat dari ibu 3 org anak ni.Sebak....tp kite control cun sbb takut banjir stage tu.


Mama : Pink, Abah: Hitam Anak2: Merah. Nampak tak nampak tak? sporting kan suma org..



Ni another cerita sedih, previously kalu pegi dinner ke party ke jamuan ke competition ke mmg tak penah bertuah utk dpt cabutan bertuah, and masa event ni lagi sekali tak bertuah, sbb disaat nomborku disebut utk amik hadiah atas stage, kertas cabutan bertuah yg tertulis nombor itu sudah pun hilang... cemerkap sungguh bini si jemil ni.

Takpela.. bak kata si suami-yg-memula-marah2-sbb-kertas-tu-hilang, dh tertulis mmg bukan rezeki nk wat cm mana... Lps ni sila jaga kertas nombor cabutan bertuah anda utk dinner seterusnya.

Ready to hip hip hooray! Tapi i takleh hip hip hooray sambil lambung anak sbb anak i tedo.. hihi



Gambar wajib sebelum balik ye. Bergambar dgn tuan rumah.


Sifu. Kalau boleh nak jadi macam dia.

Overall..mmg best. rasanya kene lebih bersosial and jgn malu2 lagi. Kene jadi lebih sporting pasni.. hahaha

Ada ke sapa2 lagi nk jemput g gathering lagi pasni?

4 comments:

  1. hai intz...

    comelnya irfan...nice to meet you..

    ReplyDelete
  2. hye ana..
    kite baca belog awak tau, dari dulu2 lagi...masa kite tak kawen lagi and awak cite pasal dani.. inspirasi kt kite nk wat benda sama bila ada anak ni..hihi

    ReplyDelete
  3. wah bestnya dpt join event ni..mesti sgt seronokkn?

    ReplyDelete
  4. Seronok noen...hihihi
    sbb saya rasa suma org yg kat situ alami and hadapi hari2 yg sama mcm saya..
    one day bleh meet noen kat event2 cmtu kot...insyaallah...hihi

    ReplyDelete

Cari cari