Click Click

Thursday, April 14, 2011

Baby Boy Momma Cough & Selsema =(


Alololo..sedihnya tgk muka anak mama ni. Cepat sihat ye sayang. Since ahad aritu tetiba je irfan batuk2 + selsema, batuk2 manja cute tu dh biasa dh dgr..setakat hidung basah2 mewarisi hidung manja cm mama pun biasa jugak, but kali ni irfan mmg batuk yg betul2 (bunyi cm org tua batuk). Sian dia. Last saturday masa pegi kenduri and even dh balik umah pun dia sgt active, main and gelak2 cm biasa.. tetiba malam dia sohsehsohseh and batuk uhukuhuk.
Isnin g school cm biasa. Selasa mama cuti jaga irfan. Rabu g school tp bbsitter ckp irfan cm ragam2 sikit,taknk tido even bagi ubat yg bleh membuatkan dia mngntuk (apakah??). And today dgn berat hati terpaksa anta irfan g school (read as : nursery ye) jugak. Mama takde byk cuti la sayang. Kalau lah mama ni jutawan..............  mode: berangan

No comments:

Post a Comment

Cari cari